Tule meille töihin

HAemme rakentamisen, LVI-alan ja taloushalinnon ammattilaisia

Finnoval Oy on helsinkiläinen LVI-urakointiin ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Toteutamme pääsääntöisesti asunto-osakeyhtiöiden linjasaneeraushankkeita pääurakoitsijan ominaisuudessa Helsingin seudulla. Haemme joukkoomme jatkuvasti alan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia. Tällä hetkellä etsimme ammattitaitoisia työpäälliköitä, työnjohtajia ja putkiasentajia eri projekteihin pääkaupunkiseudulle. Lisäksi haemme taloushallinnon ammattilaista monipuolisiin tehtäviin. Finnoval Oy strategian mukaisesti panostamme henkilöstön työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Tässä olemme onnistuneet hyvin ja henkilöstön vaihtuvuus niin toimihenkilö- kuin asennustehtävissä on ollut vähäistä.

Työpäällikkö

Työpäällikön tehtäviin kuuluu projektien vetovastuu ja esimiestehtävät, projektitalouden seuranta ja ylläpito sekä alihankinnat ja sopimukset. Sopiva koulutus on esimerkiksi rakennus- tai LVI-insinööri (AMK).

Taloushallinnon osaaja

Käytössämme on Adminet talous- ja projektihallinnan työkalu ja haemme osaajaa, jolla Adminet kokemusta. Toimenkuva on monipuolinen pääurakointia harjoittavan yrityksen talouden hoitaminen. 

Työnjohtaja

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu omien asentajien ja aliurakoitsijoiden ohjaus ja työnsuunnittelu. Sopiva koulutus tehtävään on rakennus/LVI-alan koulutus.

Putkiasentaja

Putkiasentajan tehtäviin kuuluvat erilaiset asennustyöt linjasaneerauskohteissamme. Odotamme vastuullista asennetta työhön ja hyvää yhteistyöhenkeä. Työkokemus linjasaneerauksista katsotaan eduksi.

Lähetä avoin hakemus ja CV:si osoitteeseen mika.hamara@finnoval.fi. Laita sähköpostiin otsikoksi työhakemus.