Nopeampi ja edullisempi Prebad putkiremontti

Prebad - Uusi kylpyhuone vanhan sisälle

finnoval prebad kylpyhuobe

Finnoval tekee yhteistyötä ruotsalaisen PartGroup AB:n kanssa, joka on kehittänyt PreBad-kylpyhuonekonseptin ”uusi kylpyhuone vanhan sisälle”. PreBad-putkiremontissa uusitaan kaikki putket ja kylpyhuoneet kalusteineen. PreBad-kylpyhuoneremontissa käytetään asennusvalmiita elementtejä, jotka sijoitetaan vanhan kylpyhuoneen sisään. Tällöin säästytään rakenteiden purkamiselta, mikä nopeuttaa remonttia ja pienentää kustannuksia. Vähäisten purkutöiden takia työmaa pysyy siistimpänä ja pölyä syntyy vähemmän. Tämä mahdollistaa asumisen huoneistossa koko remontin ajan. 

 

PreBad-konseptissa on minimoitu kosteusvahinkojen mahdollisuus rakenteellisella, tuulettuvalla ratkaisulla. PreBad on VTT:n sertifioima tuote ja sillä on vuottamattomuustakuu. PreBad-elementit valmistetaan tehtaalla laadukkaista materiaaleista asennusvalmiiksi, mikä vähentää ja siten nopeuttaa kohteessa tehtävää työtä. BreBad tarjoaa erilaisia materiaalivaihtoehtoja, joista voi valita mm. mieleisensä kaakelit ja kalusteet. Remontti kestää noin kolme viikkoa asuntoa kohden ja remontin aikana asukas voi asua kotona. PreBad-putkiremontti sopii niin osakeasuntoihin kuin vuokrataloihin.

prebad logo

PreBad-putkiremontin etuja

  • Lyhyt remonttiaika

  • Siisti työmaa

  • Vuotamattomuustakuu

  • Pienemmät kustannukset

  • Laadukkaat materiaalit

  • Esteettömät ratkaisut

PreBad on toimittanut 20 vuoden aikana yli 85 000 asuntoon asiakkailleen asennusvalmiita kylpyhuoneratkaisuja ympäri pohjoismaita. Pääkaupunkiseudulla Finnovalilla on yksinoikeus toteuttaa PreBad-putkiremontteja.

 

Tutustu tarkemmin konseptiin PreBadin nettisivuilla tai kysy meiltä lisää. Vastaamme miellämme kaikkiin kysymyksiin. 

Kokenut urakoitsija

Finnoval on kokenut putkiremonttien toteuttaja ja meillä on vahvaa projektinhallintaosaamista. Toteutamme putkiremontteja eri urakkamuodoilla yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin projektin työvaiheisiin.

 

PreBad-putkiremontteja toteutamme pääasiassa KVR-urakkamallilla, jolloin vastaamme koko projektista suunnittelusta sen valmistumseen asti. Asiakkaan kannalta KVR-urakan etuna on yhden yhteistyökumppanin kanssa toimiminen. PreBad-putkiremontti sisältää niin kylpyhuoneiden kunnostamisen kuin koko kiinteistön putkiremontin suunnittelun ja toteutuksen.  Valmiin toteutusmallin avulla voimme antaa aloituskatselmuksen jälkeen kiinteähintaisen tarjouksen remontista. PreBad-putkiremontissa haitta-aika asukkaille on noin 3 viikkoa, mikä on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisessä linjasaneerauksessa. Huolehdimme siitä, että remontti etenee sujuvasti sovitussa aikataulussa ja että osakkaat ja asukkaat pysyvät ajan tasalla remontin etenemisestä. 

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen PreBad-putkiremontin toteuttamisesta.