Kiinteistön
talotekniikan
saneeraus

Talotekniikka kerralla kuntoon

Vanhemmissa kiinteistöissä on usein tarvetta uudistaa vesi- ja viemäriputkien lisäksi muutakin talotekniikkaa. Finnoval toteuttaa kiinteistöjen ja toimitilojen kokonaisvaltaiset LVI- ja sähkötekniikan saneeraukset. Asiantuntijamme kartoittavat kiinteistön kunnon ja yhdessä asiakkaan kanssa etsimme parhaan mahdollisen ratkaisun talotekniikan uudistamiseksi. Kunnostamme tarpeen mukaan sähkö- ja tietoverkot sekä lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Joissain tapauksissa tarvitsee muuttaa rakenteita, jotta talotekniikan saneeraus voidaan toteuttaa onnistuneesti nykyisten vaatimusten mukaisesti.

 

Kun talotekniikka laitetaan kerralla kuntoon, säästytään myöhemmin muilta remonteilta. Kokonaisvaltainen talotekniikan saneeraus tulee usein halvemmaksi kuin useamman pienemmän remontin toteuttaminen.

Pyydä tarjous

Kokenut urakoitsija

Talotekniikan kokonaisvaltainen uusiminen on yksi taloyhtiön suurimmista remonteista. Finnoval on kokenut talotekniikkaurakoiden toteuttaja ja meillä on vahvaa projektinhallintaosaamista. Toteutamme putkiremontteja eri urakkamuodoilla yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin projektin työvaiheisiin.

 

Talotekniikkaurakan pääurakoitsijana panostamme realistiseen kustannusarvion ja toteutusaikataulun laadintaan tilaajan suunnitelmien pohjalta. KVR-urakkamallissa vastaamme koko projektin suunnittelusta ja toteutuksesta sovitussa aikataulussa. Kaikissa urakkamuodoissa tavoitteenamme on toteuttaa urakka sopimuksen mukaisesti, jotta asiakkaalle ei tule lisätöistä yllättäviä lisäkustannuksia. Huolehdimme siitä, että urakka etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa ja panostamme yhteistyöhön ja tiedotukseen eri osapuolten kanssa.  

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen talotekniikkaurakan toteuttamisesta.