Taloyhtiön kumppani

Finnovalin toimintaperiaatteena on nimemme mukaisesti olla suomalainen, innovatiivinen ja nopeasti valmis. 

Ota yhteyttä

Linjasaneeraukset toimintatapoja uudistaen

Monessa kiinteistössä vesi- ja viemäriputkien kunto on huono ja tarve niiden uusimiseen on suuri. Nämä kiinteistönomistajat tai taloyhtiöt miettivät parhaillaan putkiremontin aloittamista, ja samalla suuren remontin tuomia vastuita ja riskejä. Finnovalin kanssa putkiremontin toteutus onnistuu vaivattomasti.

Asiantuntijat tukenanne

VAIVATON PUTKIREMONTTI

Kokeneina urakoitsijoina kannamme mielellämme vastuun remontin onnistuneesta toteuttamisesta. Huolehdimme siitä, että saneerausurakka etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Asiantuntijamme ovat tukenanne päätöksenteon eri vaiheissa ja kerromme avoimesti eri toteutusvaihtoehdoista. Valitsemme yhdessä teille sopivan putkiremontin toteutustavan ja kannamme vastuun sen onnistuneesta toteuttamisesta. Tapamme toimia mahdollistaa sekä taloyhtiön että osakkaiden kannalta kannattavan ja helpon toteutuksen.

Vahvaa projektinhallintaosaamista

KANNAMME VASTUUN TOTEUTUKSESTA

Meillä on vahvaa projektinhallintaosaamista ja toteutamme putkiremontteja eri urakkamuodoilla yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Tavoitteenamme on toteuttaa urakka sopimuksen mukaisesti, eikä tuottaa asiakkaalle yllätyksiä lisätöiden ja lisäkustannusten muodossa. 

Toteutamme saneerausurakat pääurakoitsijana kilpailutuksen kautta tai KVR-urakkana. Pääurakoitsijana panostamme realistiseen kustannusarvion ja toteutusaikataulun laadintaan tilaajan suunnitelmien pohjalta. KVR-urakkamallissa vastaamme koko projektin suunnittelusta ja toteutuksesta sovitussa aikataulussa. 

Kokenut työnjohto

PANOSTAMME LAATUUN

Finnovalin omistajayrittäjät Mika Hamara, Kari Pentinmäki ja Olli Anttila ovat pitkään toimineet LVI-alalla sekä isoissa organisaatioissa että pienemmissä yrityksissä. Heillä on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta ja erityisesti LVI-teknisestä toteuttamisesta yhdistettynä vahvaan pääurakointi- ja projektinjohtamistaitoon korjausrakentamishankkeissa. 

Halusimme tehdä ja toteuttaa hankkeita omalla konseptillamme ja siksi perustimme Finnovalin. Finnovalissa panostamme laadukkaaseen urakkasuoritukseen, pitävään aikatauluun ja sujuvaan yhteistyöhön. 

Osaavat työntekijät

VAHVA KOKEMUS ALALTA

Työntekijämme ovat kokeneita korjausrakentamisen ja LVI-alan ammattilaisia, jotka tuntevat ammattiylpeyttä työstään. Projektinjohdon lisäksi toteutamme itse kaikki putkiasennukset. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin projektin työvaiheisiin. Kaikki työntekijämme sekä yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet täyttämään antamamme lupaukset ja sisäistäneet toimintamme arvot: Innovatiivisuus, yhteistyö, ekologinen urakointi ja korjausrakennuskonsepti.

Panostamme viestintään

PIDÄMME ASUKKAAT AJAN TASALLA

Uskomme, että yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa pääsemme parhaaseen lopputulokseen sekä ajallisesti että laadullisesti. Koko projektin ajan panostamme viestintään ja pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla saneerausurakan etenemisestä.

Asukasviestintä on saneerausprojekteissa meille sydämen asia. Panostamme viestintään alusta alkaen ja sovimme yhdessä asiakkaan kanssa käytännön viestintätavoista. Työnjohtaja on tarvittaessa työmaalla paikalla ja jokaisella saneeraustyömaalla asukkaita palvelee oma projektikoordinaattori.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen putkiremontin toteuttamisesta.

Yhteystiedot