Huoltopalvelut taloyhtiöille

Toteutamme asuinkiinteistöjen ja toimitilojen korjaus- ja remonttitöitä ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Säästä kustannuksissa

Kiinteistön säännöllisellä huollolla ja kunnossapidolla voidaan säästää energia- ja korjauskustannuksia tekemällä ne ennakoivasti tai oikea-aikaisesti. Lisäksi korjauksilla voidaan merkittävästi pidentää kiinteistön elinkaarta ja parantaa viihtyisyyttä.

Kiinteistönomistajan tulisikin huolehtia tarvittavista huolto- ja korjaustoimenpiteistä ennakoivasti luottaen alan ammattilaisiin. Toteutamme rakennusteknisiä töitä ja putkiasennuksia omalla henkilöstöllä kustannustehokkaasti ja nopeasti. 

Huollot ja remontit

KIINTEISTÖN TARPEEN MUKAAN

Monissa kiinteistöissä on tarvetta korjata vesi- ja viemäriputkien lisäksi muutakin. Yhdessä asiakkaan kanssa ja kiinteistön kunnon perusteella valitsemme tehokkaimmat korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Huollamme tarpeen mukaan vesi- ja viemäriverkostoja ja lämmitys- ja jäähdytysverkostoja. Teemme lisäksi erilaisia korjaus- ja remonttitöitä kuten porraskäytävien ja muiden yleisten tilojen maalauksia. 

Kokenut urakoitsija

VALMISTA SOVITUSSA AIKATAULUSSA

Finnoval on kokenut taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen korjaushankkeiden toteuttaja. Työntekijämme ovat korjausrakentamisen ja LVI-alan ammattilaisia, ja tunnemme hyvin erilaiset järjestelmät. Lisäksi laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat erikoistöihin, kuten haitta-ainepurkutöihin ja muihin erikoisosaamista vaativiin töihin. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää huoltopalveluistamme. 

Yhteystiedot