Onnistunut Linjasaneeraus Yhteistyössä

Linjasaneeraus yhteistyössä
asunto-osakeyhtiön kanssa 

Finnoval toteuttaa asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen kokonaisvaltaisia putkistojen linjasaneerauksia pääkaupunkiseudulla. Toteutamme saneerausurakat pääurakoitsijana kilpailutuksen kautta tai KVR-urakkana. KVR-urakassa vastaamme taloyhtiön putkiremontista koko projektin ajan suunnittelusta valmistumiseen. 

 

Linjasaneerausprojekteissa panostamme laadukkaaseen toteutukseen ja yhteistyöhön sekä taloyhtiön että projektikumppaneiden kanssa. Uskomme, että yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa, pääsemme parhaaseen lopputulokseen sekä ajallisesti, laadullisesti että taloudellisesti.

Perusteellinen linjasaneeraus

Linjasaneerauksessa uusitaan kaikki kiinteistön vesi- ja viemäriputket sekä märkätilat. Linjasaneeraus on yksi taloyhtiön suurimmista remonteista. Sovimme taloyhtiön kanssa yhteisesti toteutettavasta remontin tasosta. Tämän lisäksi toimintamallimme mahdollistaa osakkaan toiveiden huomioimisen ja asuntokohtaisten remonttien toteuttamisen.

 

Linjasaneerauksen yhteydessä kannattaa uusia talotekniikkaa ja taloyhtiön muita tiloja, ja lisätä siten asumisviihtyvyyttä ja kiinteistön arvoa. Esimerkiksi saunatilojen, porraskäytävien ja valaistuksen uusiminen onnistuu meiltä osana linjasaneerausprojektia. Lisäksi voimme parantaa kiinteistön kulkuyhteyksiä ja esteettömyyttä. Asiakkaamme säästävät aikaa ja kustannuksia, kun heidän ei tarvitse erikseen etsiä eri tehtäviin erikoistuneita urakoitsijoita muualta.

Pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla

Asukasviestintä on linjasaneerausprojekteissa meille sydämen asia. Panostamme viestintään alusta alkaen ja sovimme yhdessä asiakkaan kanssa käytännön viestintätavoista. Pidämme kaikki osakkaat ja asukkaat ajan tasalla linjasaneerausprojektin etenemisestä. Työnjohtaja on tarvittaessa työmaalla paikalla ja jokaisella linjasaneeraustyömaalla asukkaita palvelee oma projektikoordinaattori.

Pyydä tarjous

Kokenut urakoitsija

Finnoval on kokenut linjasaneerausten toteuttaja ja meillä on vahvaa projektinhallintaosaamista. Toteutamme putkiremontteja eri urakkamuodoilla yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin projektin työvaiheisiin.

 

Linjasaneerausurakan pääurakoitsijana panostamme realistiseen kustannusarvion ja toteutusaikataulun laadintaan tilaajan suunnitelmien pohjalta. KVR-urakkamallissa vastaamme koko projektin suunnittelusta ja toteutuksesta sovitussa aikataulussa. Asiakkaan kannalta KVR-urakan etuna on yhden yhteistyökumppanin kanssa toimiminen. 

 

Kaikissa urakkamuodoissa tavoitteenamme on toteuttaa urakka sopimuksen mukaisesti, jotta asiakkaalle ei tule lisätöistä yllättäviä lisäkustannuksia. Huolehdimme siitä, että linjasaneerausurakka etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen linjasaneerausprojektin toteuttamisesta.