ONNISTUNUT LINJASANEERAUS

Huolehdimme siitä, että urakka etenee suunnitelmien mukaan sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä

Perusteellinen linjasaneeraus

Linjasaneerauksessa uusitaan kaikki kiinteistön vesi- ja viemäriputket sekä märkätilat. Linjasaneeraus on yksi taloyhtiön suurimmista remonteista.

Realistinen toteutussuunnitelma

HUOMIOIMME OSAKKAIDEN TOIVEET

Linjasaneerausurakan suunnittelussa panostamme realistiseen kustannusarvion ja toteutusaikataulun laadintaan, jolloin asiakkaalle ei tule yllättäviä lisäkustannuksia. Sovimme taloyhtiön kanssa yhteisesti toteutettavasta remontin tasosta. Tämän lisäksi toimintamallimme mahdollistaa osakkaan yksilöllisten toiveiden huomioimisen ja asuntokohtaisten remonttien toteuttamisen.

Linjasaneerauksen yhteydessä voimme lisäksi kunnostaa taloyhtiön muita tiloja. Esimerkiksi porraskäytävien remontointi ja valaistuksen uusiminen onnistuvat meiltä osana linjasaneerausprojektia. 

Panostamme yhteistyöhön

PIDÄMME ASUKKAAT AJAN TASALLA

Linjasaneerausprojekteissa panostamme laadukkaaseen toteutukseen ja yhteistyöhön sekä taloyhtiön että projektikumppaneiden kanssa. Uskomme, että yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa pääsemme parhaaseen lopputulokseen sekä ajallisesti, laadullisesti että taloudellisesti.

Pidämme kaikki osakkaat ja asukkaat ajan tasalla linjasaneerausprojektin etenemisestä.  Projektin alkaessa sovimme yhdessä asiakkaan kanssa käytännön viestintätavoista. Jokaisella linjasaneeraustyömaalla asukkaita palvelee oma projektikoordinaattori.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen linjasaneerausprojektin toteuttamisesta.

Yhteystiedot