Kiinteistön

Vesijohtoremontti

Vesijohtoremontilla käyttövesiputket kuntoon

Vesijohtoremontti on perinteistä linjasaneerausta kevyempi toimenpide. Vesijohtoremontissa uusitaan asunto-osakeyhtiön käyttövesiputket ja viemärit sukitetaan. Märkätilojen kuten kylpyhuoneiden remontteja ei taloyhtiön toimesta tehdä, jolloin kustannukset ovat pienemmät. Lisäksi vesijohtoremontissa aiheutuva haitta asukkaille on pienempi kuin linjasaneerauksessa.

 

Toimintamallimme mahdollistaa, että osakkaat voivat halutessaan omalla kustannuksella uusia myös märkätilat. Toteutamme märkätilaremontit ammattitaidolla vesijohtoremontin yhteydessä.

 

Vesijohtoremontin yhteydessä voimme toteuttaa muita kiinteistön kuntoa ja arvoa parantavia toimenpiteitä, kuten porraskäytävien maalaus, valaistuksen uusiminen ja esteettömien kulkuteiden tekeminen.

Pyydä tarjous

Kokenut urakoitsija

Finnoval on kokenut taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen vesijohtoremonttien toteuttaja. Putkien kunnon perusteella ja yhdessä asiakkaan kanssa valitsemme parhaiten sopivan toteutusvaihtoehdon. Asiantuntijamme ovat taloyhtiön tai kiinteistönomistajan apuna päätöksenteon eri vaiheissa.

 

Toteutamme vesijohtoremontteja pääurakoitsijana kilpailutuksen kautta tai KVR-urakkana. Pääurakoitsijana panostamme vesijohtoremontin mahdollisimman realistiseen kustannusarvion ja toteutusaikataulun laadintaan tilaajan suunnitelmien pohjalta. KVR-urakkamallissa vastaamme koko projektin suunnittelusta ja toteutuksesta sovitussa aikataulussa.

 

Toteutusvaiheessa tavoitteenamme on toteuttaa vesijohtoremontti sopimuksen mukaisesti, jotta asiakkaalle ei tule lisätöistä yllättäviä lisäkustannuksia. Huolehdimme siitä, että remontti etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen vesijohtoremontin toteuttamisesta.