Märkätilojen saneeraukset taloyhtiöille

Märkätilasaneeraus nopeasti ja tehokkaasti

kylpyhuone saneeraus

Märkätilaremontit sopivat noin 20-30 vuotiaille taloyhtiöille ja muille kiinteistöille, joissa ei vielä ole tarvetta perusteelliselle putkiremontille. Märkätilaremontissa uusitaan asuntojen kylpyhuoneet sekä yhteiset märkätilat, kuten saunat. Märkätilaremontin avulla saadaan taloyhtiön märkätilat kerralla nykymääräysten mukaisiksi esimerkiksi vedenerityksen suhteen. Tämä pienentää taloyhtiön riskiä mahdollisista rakenteiden kosteusvahingoista.

 

Märkätilaremontin yhteydessä uudistetaan kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen pinnat. Nykyaikainen kylpyhuone parantaa asumisviihtyvyyttä ja asunnon arvoa. Toimintamallimme mahdollistaa osakkaiden toiveiden huomioimisen märkätilaremonttien yhteydessä. Suunnitteluvaiheessa tarjoamme eri pintamateriaali- ja kalustevaihtoehtoja, joista osakas voi valita mieleisen. 

 

Taloyhtiölle laajan märkätilaremontin etuina ovat valvonnan ja remonttien riskien hallinta. Taloyhtiö voi olla varma, että toteutamme märkätilaremontit asiantuntevasti ja laadukkaasti. Samoin osakas saa märkätilansa uudistettua ammattitaidolla ja mahdollisesti edullisemmin kuin itse remontin teettämällä.

Pyydä tarjous

Kokenut urakoitsija

Finnoval on kokenut asunto-osakeyhtiöiden märkätilasaneerausten toteuttaja. Toteutamme remontteja eri urakkamuodoilla yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Panostamme yhteistyöhön taloyhtiön, osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Uskomme, että yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa, pääsemme parhaaseen lopputulokseen sekä ajallisesti että laadullisesti.

 

Panostamme märkätilaremontin mahdollisimman realistiseen kustannusarvion ja toteutusaikataulun laadintaan. Toteutusvaiheessa tavoitteenamme on toteuttaa remontti sopimuksen mukaisesti, jotta asiakkaalle ei tule lisätöistä yllättäviä lisäkustannuksia. Huolehdimme siitä, että remontti etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen märkätilasaneerauksen toteuttamisesta.