Märkätilojen saneeraus

 Märkätilaremontissa uusimme asuntojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön yhteiset märkätilat.

Ota yhteyttä

Laadukas remontti

Märkätilaremontit sopivat noin 20-30 vuotiaille taloyhtiöille ja muille kiinteistöille, joissa ei vielä ole tarvetta perusteelliselle putkiremontille.

Uusimme kylpyhuoneet

HUOMIOIMME OSAKKAIDEN TOIVEET

Nykyaikaiset pesutilat parantavat asumisviihtyvyyttä ja nostavat asunnon arvoa. Märkätilaremontissa uusimme asuntojen kylpyhuoneet sekä yhteiset märkätilat, kuten saunat. Remontissa parannamme mm. märkätilojen vedenerityksen ja uusimme kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen pinnat.

Taloyhtiön teettämässä remontissa osakas saa märkätilansa uudistettua ammattitaidolla ja mahdollisesti edullisemmin kuin teettämällä remontin itse. Suunnitteluvaiheessa tarjoamme eri pintamateriaali- ja kalustevaihtoehtoja, joista osakas voi valita mieleiset. 

Märkätilat kerralla kuntoon 

NYKYMÄÄRÄYSTEN MUKAISESTI

Taloyhtiölle laajan märkätilaremontin etuna on asuntokohtaisten remonttien parempi riskien hallinta, koska ammattilaiset valvovat ja toteuttavat remontin. Remontoimme taloyhtiön kaikki märkätilat kerralla nykymääräysten mukaisiksi, esimerkiksi vedenerityksen suhteen. Taloyhtiö voi olla varma, että toteutamme märkätilaremontin asiantuntevasti ja laadukkaasti. Tämä pienentää taloyhtiön riskiä mahdollisista rakenteiden kosteusvahingoista. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen märkätilasaneerauksen toteuttamisesta.

Yhteystiedot