Linjasaneerausta toimintatapoja
uudistaen

Jokaisella asukkaalla on oikeus vaivattomaan putkiremonttiin

Finnoval on helsinkiläinen kiinteistöjen kokonaisvaltaisiin linjasaneerauksiin, vesijohtoremontteihin ja märkätilojen saneerauksiin erikoistunut LVI-alan yritys. Haluamme uudistaa perinteisen putkiremonttien toteutustavan. Toimintaperiaatteemme on nimemme mukaisesti olla suomalainen, innovatiivinen ja nopeasti valmis.

 

Finnovalin omistajayrittäjät Mika Hamara, Kari Pentinmäki ja Olli Anttila ovat pitkään toimineet LVI-alalla sekä isoissa organisaatioissa että pienemmissä yrityksissä. Halusimme tehdä ja toteuttaa hankkeita omalla konseptillamme ja siksi perustimme Finnovalin. Finnovalissa panostamme laadukkaaseen urakkasuoritukseen, pitävään aikatauluun ja sujuvaan yhteistyöhön. Olemme vuosien aikana toteuttaneet useita putkiremontteja. Perinteisten menetelmien rinnalla toteutamme lisäksi elementtiratkaisuun perustuvia kylpyhuone- ja putkiremontteja.

Vastaamme putkiremontin Onnistumisesta

Monessa kiinteistössä vesi- ja viemäriputkien kunto on huono ja tarve niiden uusimiseen on suuri. Nämä kiinteistönomistajat tai taloyhtiöt miettivät parhaillaan putkiremontin aloittamista, ja samalla suuren remontin tuomia vastuita ja riskejä. Finnovalin kanssa putkiremontin toteutus onnistuu vaivattomasti. Kokeneina urakoitsijoina kannamme mielellämme vastuun remontin onnistuneesta toteuttamisesta. Asiantuntijamme ovat tukenanne päätöksenteon eri vaiheissa ja kerromme avoimesti eri toteutusvaihtoehdoista. Valitsemme yhdessä teille sopivan putkiremontin toteutustavan ja kannamme vastuun sen onnistuneesta toteuttamisesta. Tapamme toimia mahdollistaa sekä taloyhtiön että osakkaiden kannalta kannattavan ja helpon toteutuksen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Ammattitaitoinen ja kokenut työnjohto

Finnovalin avainhenkilöillä on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta ja erityisesti LVI-teknisestä toteuttamisesta yhdistettynä vahvaan pääurakointi- ja projektinjohtamistaitoon korjausrakentamishankkeissa. Yrityksen operatiivisesta toiminnasta vastaavat pitkään alalla toimineet toimitusjohtaja Mika Hamara ja tuotantopäällikkö Kari Pentinmäki. Molemmat ovat toimineet aiemmin mm. Consti Talotekniikka Oy:n johtotehtävissä. 

Osaavat työntekijät ja luotettava yhteistyöverkosto

Työntekijämme ovat kokeneita korjausrakentamisen ja LVI-alan ammattilaisia, jotka tuntevat ammattiylpeyttä työstään. Projektinjohdon lisäksi toteutamme itse kaikki putkiasennukset. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin projektin työvaiheisiin. Kaikki työntekijämme sekä yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet täyttämään antamamme lupaukset ja sisäistäneet toimintamme arvot: Innovatiivisuus, yhteistyö, ekologinen urakointi ja korjausrakennuskonsepti.

Pidämme sovituista asioista kiinni

Toteutamme saneerausurakoita eri urakkamuodoilla yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin projektin työvaiheisiin. Panostamme urakan mahdollisimman hyvään suunnitteluun sekä realistiseen kustannusarvion ja aikataulun laadintaan. Tavoitteenamme on toteuttaa urakka sopimuksen mukaisesti, eikä tuottaa asiakkaalle yllätyksiä lisätöiden ja lisäkustannusten muodossa. Uskomme, että yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa, pääsemme parhaaseen lopputulokseen sekä ajallisesti että laadullisesti. Koko projektin ajan panostamme viestintään ja pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla saneerausurakan etenemisestä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen putkiremontin toteuttamisesta.